background

2020 logo                                      
A GINOP-1.2.2-16-2017-00445 azonosítószámú,
 Kapacitásbővítő beruházás a HE-ÚT Kft.-nél” című pályázat eredményeiről

Lezárult cégünk kapacitásbővítő beruházása

Végére ért a HE-ÚT Kft. kapacitásbővítő beruházása.

A vállalat az Európai Regionális Fejlesztési Alapból (ERFA) és hazai központi költségvetési előirányzatból nyert 9.490.500.- Ft összegű támogatást, melyből a kapacitásuk javításához szükséges gépek kerültek beszerzésre.

A támogatás mértéke: 50 %

A projekt befejezése 2018.08.02-án valósult meg.

A PROJEKT SORÁN AZ ALÁBBI ESZKÖZÖK KERÜLTEK BESZERZÉSRE:

        ·       2 db Bomag BT 65 döngölő béka,

        ·       2 db Lapvibrátor Bomag BP 12/50A,

        ·       1 db Kubota U27-4 HI típusú minikotró,

        ·       1 db Demoter S130 hidraulikus kalapács,

        ·       1 db NTC RZ 170 robbanómotoros aljzatvágó,

        ·       1 db TR 5,5 robbanómotoros áramfejlesztő,

        ·       1 db TRH 221 robbanómotoros hegesztő-áramfejlesztő

A projekt hozzájárul stratégiai céljaink eléréséhez; növeli a gazdálkodás eredményeit és hozzájárul a tevékenység hosszú távú fenntarthatóságához, ezáltal lehetőséget teremt a munkahelyek megtartásához is.

A fejlesztés eredményeként hatékonyabbá vált a vállalat tevékenysége, ami az energia és anyaghatékonyságban is kifejezésre került, így a működés környezetterhelése is csökkent.

Kapacitásbővítő beruházás a HE-ÚT Kft.-nél

Cégünk a „Kapacitásbővítő beruházás a HE-ÚT Kft.-nél című, GINOP-1.2.2-16-2017-00445 számú pályázata során 9.490.500.- Ft összegű támogatást nyert eszközbeszerzésre. A pályázat során építőipari kivitelezési szolgáltató kapacitásunk javításához szükséges eszközbeszerzés valósul meg, mely 50%-a az Európai Regionális Fejlesztési Alapból (ERFA) és hazai központi költségvetési előirányzatból kerül finanszírozásra.

A projekt fizikai befejezésének tervezett napja: 2018.06.30.

A projekt során beszerzésre kerül 2 db Bomag BT 65 döngölő béka, 2 db Lapvibrátor Bomag BP 12/50A, 1 db Kubota U27-4 HI típusú minikotró, 1 db Demoter S130 hidraulikus kalapács, 1 db NTC RZ 170 robbanómotoros aljzatvágó, 1 db TR 5,5 robbanómotoros áramfejlesztő, 1 db TRH 221 robbanómotoros hegesztő-áramfejlesztő, melyek eredményeként képesek leszünk megrendelőink megnövekedett igényeit kielégíteni. A fejlesztés eredményeként hatékonyabbá válik tevékenységünk, ami az energia és anyaghatékonyságban is kifejezésre kerül; így működésünk környezetterhelése is csökken, elősegítve ezzel a hosszú távú környezeti fenntarthatóság megteremtését.

Az eszközök beszerzése hozzájárul a építőipari szolgáltató kapacitásunk minőségének növeléséhez, mert a korszerű, magas műszaki színvonalú, csúcstechnikát képviselő eszközök üzembe helyezésével növekszik a rendelkezésünkre álló eszközállomány minőségi összetétele.  A gépek hatékony működésének köszönhetően a szolgáltatás önköltsége is csökken, így hozzáadott-értéke növekszik, tehát javítja a technikai felkészültséget, versenyképességet és erőforrás-hatékonyságot.